Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
7 months ago
AUTOCENTER GROZDANOV

Mercedes GLC 2016
-----------------------
След извършена диагностична сесия установихме, че са монтиране странични камери, които не отговарят за автомобила и съответно електронния блок не изпълняваше процеса по калибриране.

Извършихме монтаж на странични камери и проведохме калибрация, за да може системата 360 градуса, да заработи без проблеми.
... See MoreSee Less

Mercedes GLC 2016-----------------------След извършена диагностична сесия установихме, че са монтиране странични камери, които не отговарят за автомобила и съответно електронния блок не изпълняваше процеса по калибриране. Извършихме монтаж на странични камери и проведохме калибрация, за да може системата 360 градуса, да заработи без проблеми.Image attachmentImage attachment

1 CommentComment on Facebook

Браво…чудесна работа..😉

7 months ago
AUTOCENTER GROZDANOV

Mercedes C-Class Coupe W205, 2018
-----------------------------------------
Красив, Агресивен, Комфортен...това е Мерцедес.

При този автомобил отремонтирахме:
- Асистента за паркиране;
- Системата за активен преден капак;
- Сгъваемата част на предна дясна седалка.
... See MoreSee Less

Mercedes C-Class Coupe W205, 2018-----------------------------------------Красив, Агресивен, Комфортен...това е Мерцедес.При този автомобил отремонтирахме: - Асистента за паркиране; - Системата за активен преден капак; - Сгъваемата част на предна дясна седалка.
7 months ago
AUTOCENTER GROZDANOV

Уважаеми клиенти,

🗓️ Във връзка с настъпването на най-светлия и важен празник за християните - Възкресение Христово, работното време ще бъде променено, както следва:
Почивни дни: Петък, Събота, Неделя и Понеделник (14.04.2023г-17.04.2023г)
... See MoreSee Less

7 months ago
AUTOCENTER GROZDANOV

Mercedes CLS W218, 2012
------------------------------
Удоволствие бе за нас, да работи по автомобил на колега от гр. Бургас. След първоначално извършена диагностична сесия, работихме по следните системи:
- Активиране обдухване на предните седалките, след като бяха монтирани такива;
- Активиране разпознаване на пътни знаци;
- Активиране предупредителен сигнал на парктроник системата на всяка зона;
- Активиране 7 зони на обдухване на климатичната система;
- Активиране на ///АМГ Меню;
- Активиране на системата за следене налягането на гумите;
- Програмиране ел. блок за управление на двигателя;
- Изграждане на нова комуникационна шина, между електронните блокове.

На следващото посещение, плануваме да извършим:
- Монтаж на по-висок клас навигационна система NTG5*1;
- Смяна на камера челно стъкло.
... See MoreSee Less

Mercedes CLS W218, 2012------------------------------Удоволствие бе за нас, да работи по автомобил на колега от гр. Бургас. След първоначално извършена диагностична сесия, работихме по следните системи: - Активиране обдухване на предните седалките, след като бяха монтирани такива; - Активиране разпознаване на пътни знаци; - Активиране предупредителен сигнал на парктроник системата на всяка зона; - Активиране 7 зони на обдухване на климатичната система; - Активиране на ///АМГ Меню; - Активиране на системата за следене налягането на гумите; - Програмиране ел. блок за управление на двигателя; - Изграждане на нова комуникационна шина, между електронните блокове. На следващото посещение, плануваме да извършим: - Монтаж на по-висок клас навигационна система NTG5*1; - Смяна на камера челно стъкло.Image attachmentImage attachment
7 months ago
AUTOCENTER GROZDANOV

Mercedes S-Class W222, 2018
----------------------------------
Автомобила пристигна при нас с оплакване, за неработеща предна камера, която е част от системата 360 градуса. След диагностична сесия, бяха установени и възстановени, прекъснати електрически проводници. Автомобила вече няма неизправности и е готов за пътешествия.
... See MoreSee Less

Mercedes S-Class W222, 2018----------------------------------Автомобила пристигна при нас с оплакване, за неработеща предна камера, която е част от системата 360 градуса. След диагностична сесия, бяха установени и възстановени, прекъснати електрически проводници. Автомобила вече няма неизправности и е готов за пътешествия.Image attachmentImage attachment

1 CommentComment on Facebook

Най добрите

7 months ago
AUTOCENTER GROZDANOV

Mercedes C-Class W205 Plug-in Hybrid, 2015
---------------------------------------------------
След обстойна диагностична сесия и технически преглед, установихме неизправност в няколко компонента. Клиента не прави компромиси с поддръжката на своя автомобил и пожела да ги отстраним.

Работихме по следните компоненти:
- Неизправност в батерията на автомобила.
- Налягане на турбокомпресор;
- Пропуск на двигателно масло;
- Пропуск на масло от автоматичната трансмисия;
- Подменихме катализатор с нов;
- Подменихме стартера;
- Обновихме софтуера на няколко електронни блокове за управление.

Следва да подготвим автомобила за издаване и да посрещнем клиента.
... See MoreSee Less

Mercedes C-Class W205 Plug-in Hybrid, 2015---------------------------------------------------След обстойна диагностична сесия и технически преглед, установихме неизправност в няколко компонента. Клиента не прави компромиси с поддръжката на своя автомобил и пожела да ги отстраним.Работихме по следните компоненти:- Неизправност в батерията на автомобила.- Налягане на турбокомпресор;- Пропуск на двигателно масло;- Пропуск на масло от автоматичната трансмисия;- Подменихме катализатор с нов;- Подменихме стартера;- Обновихме софтуера на няколко електронни блокове за управление.Следва да подготвим автомобила за издаване и да посрещнем клиента.Image attachmentImage attachment

2 CommentsComment on Facebook

bravo

Професионалисти !!! Не ги мислете проблемите, с вашия автомобил оставете ти на тях .

8 months ago
AUTOCENTER GROZDANOV

Chevrolet Corvette 6.2 LT2 - 502hp, 2020
-----------------------------------------------
Имаме нужда да разнообразяваме от време на време, а и като фенове на автомобилите, винаги е удоволствие да се докоснеш до такъв клас спортен автомобил.

Работихме по неизправност в ABS системата и сега шофьорът, може да разчита на системите за сигурност.
... See MoreSee Less

Chevrolet Corvette 6.2 LT2 - 502hp, 2020-----------------------------------------------Имаме нужда да разнообразяваме от време на време, а и като фенове на автомобилите, винаги е удоволствие да се докоснеш до такъв клас спортен автомобил. Работихме по неизправност в ABS системата и сега шофьорът, може да разчита на системите за сигурност.Image attachmentImage attachment+2Image attachment
Load more